Estrena del curs 2014-15

Aquest matí hem iniciat el Curs 2014-15, ben puntuals, a les 09.00 del matí. Minuts abans, aquest tram de Consell de Cent s’ha omplert d’alumnes acompanyats, avui més que mai, pels pares. Mica en mica anaven pujant per les escales que, com a novetat, oferien un missatge motivador a cada esglaó sobre el que els esperava a dins de l’escola: jugar, aprendre, compartir, créixer, descobrir, cooperar, ajudar… Igual que els murs del hall, que han estat decorats per donar la benvinguda a tots, a alumnes i als pares, a qui se’ls dediquen també missatges.

Un cop a dins de l’escola, ha arribat el moment de retrobar-se amb els companys i professors. Els pares de Parvulari han acompanyat els nens fins a les aules i molts de Primària, fins al pati… I, en la majoria de casos, ha estat als pares a qui els ha costat més separar-se després de les llargues vacances. Molts no han marxat fins que ha sonat el timbre, i els han fet un munt de fotos i vídeos amb els seus smartphones.

A la Llar ja fa dies que han començat però, després de 4 dies de pont, a alguns els ha costat una miqueta més tornar. En general, pocs plors i alguns badalls, i els ulls molt oberts davant de totes les novetats de l’aula nova, les reaccions dels companys, i les joguines i contes per estrenar. Molts d’ells ja estan habituant-se a les rutines de posar-se la bata, treure’s el xumet,  descalçar-se i fer el “ritual” del bon dia, cantant tots junts amb les mestres…

Mentrestant, al 3r pis de l’escola els alumnes de Primària anaven recollint els seus llibres, amb la il·lusió del qui estrena i l’expectació sobre què hi descobriran. A les 10.00 s’hi han incorporat els alumnes de l’ESO i, a les 12 hores, els més grans, de Batxillerat.

Compartim amb vosaltres una galeria de fotos, que ho il·lustra. Les primeres de les moltíssimes que ens donarà aquest curs.