Estrenem l’aula polivalent del pati

Després de les vacances de Setmana Santa, els alumnes de la Llar d’Infants i d’Infantil han estrenat un nou espai dedicat a ells en el pati de dalt, just a continuació d’on hi tenen la seves casetes de joc, joguines, petits cotxes i motos per córrer pel pati i l’hort urbà vertical. A partir d’ara, gaudeixen també d’aquesta sala -que fins ara feia de magatzem de l’escola i, fa anys, havia estat uns dels vestuaris d’Educació física- convertida en un espai diàfan, amb molta llum natural que hi entra pels grans finestrals, que alhora els integra en el pati i a l’escola.

Els petits estan entusiasmats amb aquesta aula dissenyada a la seva mida, plena de material nou per estrenar i per fer-hi coses divertides, com disfressar-se, pintar, construir, ballar… i que, a l’estar situada al pati, encara la relacionen més amb el joc i la diversió.

D’aquesta manera, l’escola ha guanyat uns metres on poder dur a terme el projecte interaula d’Art, el racó de les disfresses, experimentar, jugar amb la imaginació, fer un munt d’activitats plàstiques com pintar amb esponja o fer construccions amb coles i barnissos. Per això, disposen també de dues calaixeres plenes de material com pinses, lupes, palletes, plastilina, cargols de mar, pedres, caniques i pintura especial, que no embruta.

Una gran taula plegable presidex l’espai que, seguint l’essència polivalent de l’aula, es pot recollir per deixar el protagonisme a la llibertat de moviment o els jocs a terra. Però, de moment, el que està tenint més èxit és un barra d’on hi pengen un munt de disfresses -que, com veureu a les fotos, diverteixen moltíssim els alumnes- per fer joc simbòlic…