Excursió conjunta de tota l’ESO

Ja hem fet la primera excursió del curs. És la que protagonitzen els alumnes d’ESO i que sempre fem durant les primeres setmanes del curs per promoure la convivència entre ells. Per això, totes les activitats s’hi fan de forma que els 4 cursos de Secundària es barregin i, d’aquesta manera, es coneguin millor.

L’excursió va ser al Corredor, el mateix escenari de l’any passat ja que ho vam passar tan bé que els alumnes que repetien experiència ens ho van demanar. Realment, es un lloc ideal per gaudir de la natura en ple Parc Natural del Montnegre.

En arribar vam fer una bona caminada de més d’una hora fins al Santuari i tot seguit van començar les activitats que havien organitzat “els grans”, és a dir, els alumnes de 4t d’ESO. Per torns, els diferents grups van participar en jocs com el mocador o el Football flag.

Aquest cop, més que en cap altra edició anterior, els alumnes van fer cas de les recomanacions que el dia abans els havien donat els alumnes de 3r. Aquests els van informar sobre com preparar-se la sortida de forma saludable, amb conselles sobre la hidratació, el menjar energètic i nutritiu, indumentària i calçat adequat.

I, com a tota bona excursió, vam acabar amb un pícnic per comentar la jugada… Una jugada que l’any que ve repetirem segur i, a poder ser, al Corredor