Exercici i diversió

Volem compartir amb vosaltres una classe d’Educació Física molt divertida i original amb els nens de P3 i P4 de Parvulari. La professora, la Marisa, els ha donat una vela gegant de paracaigudes, un material que estrenem aquest curs i que, com podeu veure, ens dóna molt de joc…
La vela permet que tots els alumnes participin alhora en el mateix joc o activitat. A més, el “comportament físic” d’un paracaigudes en moviment fa necessària la cooperació  de vàries persones, que han d’agafar-la des de diferents punts i fer equilibris de forces.
A més, la disposició dels alumnes en cercle manté tots els membres del grup en peu d’igualtat i, al mateix temps, es fomenta la interacció ja que la del cercle és també la forma més cooperativa de comunicació del grup.
Però, el que demostren les fotos és que el millor dels jocs amb el paracaigudes és que són divertidíssims i provoquen el riure de petits i grans. I ho fan a partir d’exercicis com simular les onades del mar, passar per sota la vela, amagar-se dins com si fos una cova…. Una classe plena d’exercici, crits i rialles, que ha acabat amb moltes ganes de repetir-la.