Experimentant amb farina

Avui la classe dels Cargols de la Llar d’Infants ha descobert la farina. Si més no, l’ha descoberta com a joguina. Es tractava d’experimentar amb els materials i les textures, i la Susana i la Lorena han posat farina en cubetes.

Primer un peu a la cubeta per notar que el tacte era suau com si fos talc. Després el contacte amb les mans per sentir que, tot i que semblava neu, no era freda. Ni tampoc sorra, ja que era més fina que la sorra de la platja o del parc.

La cosa s’ha anat animant. Alguns es posaven farina a la cara com si fos maquillatge. Altres ho feien pel cos, com si fos pintura. Altres es llençaven la farina pel cap i semblava que els havien sortit ja els cabells blancs. Altres han vist que la farina lliscava i feien com si nadessin al terra… i els més entremaliats li han posat farina a la cara de la Susana.

En un moment, la classe s’ha convertit en un divertit espectacle. La imatge ha cridat l’atenció d’alumnes i professors d’altres classes. A ells els ha agradat tant, que hem decidit compartir-la també amb vosaltres.

I pels que es pregunten com ha acabat tot… els garantim que no ha quedat ni rastre de la farina. Això sí, el record d’una experiència divertida i la confirmació que, de vegades, no els calen joguines d’última generació per passar-ho d’allò més bé.