Festa de la Castanyada amb degustació

Com cada final d’octubre, just abans de la Festivitat de Tots Sants, celebrem la Castanyada al pati de l’escola. Una festa on no només estan convidades les famílies sinó que els alumnes els ofereixen com a berenar tot allò que han preparat durant la setmana.

A més dels tradicionals panellets, els han elaborat unes delicioses melmelades de figa i taronja, mató, roques de xocolata amb fruits secs i crema de carbassa. El que els pares no van poder veure era l’emoció amb la que els esperaven els nens, a les taules que feien de paradetes, quan faltaven pocs minuts per l’hora de la convocatòria. I és que aquest any, la novetat era que eren els mateixos alumnes qui servien el berenar i, per tant, encara més protagonistes. 

I, parlant de protagonistes, com cada any els nens i nenes de 5è van ser els encarregats de representar de forma simbòlica la figura de la Castanyera, disfressats i maquillats de forma divertida. Juntament amb el director de l’escola, el Jordi Casas, van donar la benvinguda a la festa en tres idiomes i el tret de sortida a la degustació dels dolços, els fruits secs, vi ranci… i les converses espontànies.

A més de la presència multitudinària de les famílies d’Infantil i Primària, ens agrada que hi hagi alumnes de Secundària que vulguin continuar participant-hi i compartint amb nosaltres una festa tan dolça. Bona castanyada a tothom!