Festa de Graduació

Els alumnes més grans de l’escola ja s’han graduat. I ho han fet en una emotiva cerimònia a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, que aquest any estrenava format i que ha estat dissenyada pels mateixos alumnes de segon de Batxillerat, amb l’ajuda i supervisió de la seva tutora, la Dolors Guasch.

Els seus familiars i professors els hem volgut acompanyar en aquest dia tan important per a ells i també per a l’escola, que amb aquesta ja celebra la seva graduació número 75.

Per tant, la 75 promoció de l’escola Pérez Iborra va entrar al saló mentre sonava l’himne i el director Jordi Casas i el seu pare, i antecessor en el càrrec, els van posar la banda de graduats. A partir d’aquell moment, els flashos de càmeres, mòbils i tablets no van parar de disparar durant la resta de jornada…

Els alumnes van fer un sincer discurs d’agraïment als seus pares, acompanyat de fotografies des que eren petits fins a aquest moment tan rellevant a la seva joventut. També amb paraules van donar les gràcies a l’escola i van projectar un vídeo que recollia, de forma molt divertida, una jornada a la Pérez Iborra. I als professors els van dedicar una original projecció de “selfies”, que ens va fer riure a tots.

Després del discurs del Gabriel Casas, desitjant-los el millor, el director Jordi Casas els va projectar un altre vídeo amb fotografies de l’escola des que ells eren petits i fins ara… amb el comentari en directe de les instantànies i amb una dedicatòria a cada alumne.

Per acabar, els va felicitar a tots i esperonar a que amb el mateix esforç, il·lusió i motivació amb què els alumnes havien organitzat aquesta cerimònia,  preparessin ara els exàmens finals que comencen a encarar, això sí, després d’unes merescudes vacances.