Festa de Fi d’Estudis de 2n de Batxillerat

Aquest matí hem viscut la Festa de Fi d’Estudis dels alumnes de 2n de Batxillerat, amb l’assistència de tots els qui formem part de l’escola, els seus pares i familiars. Aquest any el format ha estat una mica diferent i a la primera part no només han estat ells els protagonistes sinó els organitzadors. Amb el suport i complicitat dels seus companys de 1r, han dinamitzat la seva pròpia festa, amb bromes constants i un vídeo editat per ells mateixos que repassava amb imatges el seu pas per l’escola. 

A continuació l’himne de l’escola ha donat pas a una segona part més institucional, on el director els ha imposat les beques de l’escola. El Jordi Casas ha volgut remarcar que, tot i que ja porta unes quantes festes de graduació com a director, cada any és diferent perquè els alumnes mai són els mateixos i, al ser testimoni de la trajectòria de cada un d’ells, tots li fan una il·lusió especial. A més, ha subratllat que aquest any la il·lusió era doble perquè a sobre de l’escenari n’hi havia un parell que era la tercera generació d’alumnes de la mateixa família, cosa molt important en una escola familiar com la nostra. 

Els alumnes han començat per agrair al Jordi que tot i ser director dediqui part del seu temps a fer classes de Matemàtiques, el seu afany per esenyar-los amb els millors mètodes pedagògics i a ajudar els alumnes a resoldre problemes o situacions també d’índole més personal… Tot seguit han mostrat el seu agraïment per la tasca feta per tots els professors i els valors que els han trasmès durant el seu pas per l’escola. A cada un li han dedicat paraules d’agraïment i han tingut també un emotiu record per a aquelles persones que, malauradament, ja no són amb nosaltres però que també van intervenir en la seva educació. 

Al final de l’acte, el director de l’escola ha pres la paraula per transmetre’ls el darrer missatge just abans de finalitzar l’escola, advertint-los que la vida no segueix sempre una trajectòria lineal i que, amb sort, es trobaran revolts pel camí. Els ha dit que no han de percebre aquests canvis de sentit com a perills o entrebancs sinó com a noves oportunitats… i que ell mateix de vegades els busca perquè acostumen a aportar noves possibilitats de recerca i alternatives. Per acabar, els ha augurat un futur prometedor i els ha desitjat que facin allò que realment els faci feliços, perquè no és només el més important sinó també el veritable desig de tots els professors i familiars que els han acompanyat fins al dia d’avui.