Fi de curs… a Can Virgili, és clar

Tot i que aquest any la Casa de Colònies de l’escola està en obres a l’interior, un fi de curs sense excursió a Can Virgili no era un fi de curs. Així que hem decidit anar-hi igualment i aprofitar totes les instal·lacions a l’aire lliure: la piscina, el frontó, el camps de vòlei i de bàsquet… i passar un dia, per a molts, inoblidable.

L’autocar ens va deixar al poble del Montseny, on vam agafar forces amb un bon esmorzar. D’allà vam emprendre el camí pel mig del bosc cap a la masia de Can Virgili, situada en ple Parc Natural del Montseny.

L’excursió va durar unes dues hores, en les que vam travessar el bosc i poder fixar-nos com la vegetació del parc va canviant a mida que agafes alçada: començant pels pins i les alzines a la part més baixa i els roures i, fins i tot, avets i faigs a la part més alta de la muntanya.

I, després de l’esforç, la recompensa… En arribar a Can Virgili, la piscina va ser la que va tenir més adeptes… Tot i que molts, després de refrescar-se, van optar per practicar algun esport col·lectiu. I ja en aquest ambient esportiu i de bon rollo que s’havia generat, vam aprofitar per lliurar les medalles de la Lliga de futbol que fem a l’escola.

Un dia rodó com a sortida i com a cloenda del curs, que ens deixa a tots el bon record que genera poder interactuar amb els companys, i també amb els professors, d’aquella manera tan especial que proporciona, sovint, descontextualitzar la rutina.