Fotogaleria Setmana d’Esquí

La Setmana d’Esquí d’aquest curs 2014-15 ha estat excepcional. A més d’aprendre o millorar el nivell d’esquí i de gaudir d’uns dies esplèndids tant de sol com de neu, els alumnes que hi han participat s’han endut cap a casa una motxilla ben carregada d’aprenentatges i valors.

I és que com a rerefons, més enllà de l’activitat física protagonista, aquesta és per a nosaltres una setmana de convivència que permet un munt d’experiències positives, com l’ajuda, col·laboració, suport… Un clar exemple de tot això és veu a primera hora, de camí a les pistes, quan els alumnes més grans ajuden els més petits (els seus “fillols”) amb el material, fins i tot cadascun d’ells se’n responsabilitza d’un d’ells, a més a més, és clar, de la vigilància i supervisió de tots els professors de l’escola desplaçats i monitors.

Ja abans, a l’hotel els alumnes han hagut de treballar l’autonomia ja que cadascú ha hagut de preparar-se, vestir-se i equipar-se amb tot el necessari per no passar fred a la neu. De la mateixa manera, han de ser responsables de menjar el suficient esmorzar per després tenir forces suficients per a l’exercici físic que es farà, que de vegades suposa esforç i desgast… Tot això per als més petits tot un repte. En som conscients i els hem felicitat molt per com ho han fet de bé.

A l’extensa galeria de fotos que us adjuntem a continuació, veureu com han donat de sí aquests quatre dies de curset d’esquí amb l’Escola d’Esquí de Llívia. Ells ens han ajudat a saber quina era la millor pista per esquiar cada dia i a distribuir els alumnes per nivell. També s’han encarregat de millorar el seu nivell d’esquí i de conscienciar-los sobre les normes de seguretat d’aquest esport i a la muntanya.

L’última jornada d’esquí i després d’una emotiva baixada conjunta, que podeu veure al Facebook de l’escola, els monitors van lliurar als alumnes els diplomes que acrediten precisament, les pistes que cadascú ja és capaç de baixar.

I a més a més de l’esquí, a les fotos podreu veure les diferents activitats i el bon ambient creat entre tots els qui han format part de la Setmana d’Esquí, 2015 barrejant-se els cursos i edats, dinant, jugant a jocs de taula, ballant, participant en el “Talent Show” ideat pels professors o, fins i tot, celebrant l’aniversari lluny de casa… però amb excel·lent companyia.