Fotografies de Carnaval

Aquí teniu les fotos de grup de cada classe, des de la Llar d’Infants fins a 6è de Primària, durant la seva actuació al Festival de Carnaval del Mar de la setmana passada. Els qui vau assistir com a públic reviureu les divertides i animades coreografies dels peixos, musclos i petxines, calamars, taurons, crancs, estrelles de mar… Els qui no vau poder assistir-hi, aviat podreu veure-les en el DVD que estem preparant.

Des dels més petits de la Llar, una mica impressionats per la gran afluència de públic i en veure els seus pares a platea, a les tortugues de mar, els peixos de colors i els cavallets de mar d’Infantil, que havien assajat els balls amb les seves professores, l’Alba, la Noèlia i la Dolors. Els calamars de 1r de Primària, amb unes precioses disfresses fetes per ells amb uns grans caps i unes potes plenes de boletes de colors i càpsules de cafè premsat que havien dut ells a classe. Els de 2n, uns preciosos peixos de colors, que van aportar un gran color a l’escenari. Els de 3r, amb les originals disfresses de crancs vermells, amb pinces a les mans i als costats del cos. Els taurons de 4t amb unes divertidíssimes caretes amb una gran boca dentada per on treien el cap els alumnes. Les estrelles de mar de 5è, amb els cabells arrissats i el cos ple d’estrelles i algues fetes per ells. I els cavallets de 6è, amb un divertidíssim vestuari i ulleres de sol… per tancar l’espectacle al ritme d’un divertidíssim “Gangnam style”.

En general tots els alumnes van ballar molt animadament i amb el somriure a la cara. I és que sabien que era el moment de “donar-ho tot” després de dies d’elaboració de les disfresses i els assajos dels balls. Una feina de grup, en la que tots són igual d’importants a l’hora d’aconseguir l’èxit final…

…I, un cop més, el van aconseguir, al mateix temps que ho van passar bé i ens ho van fer passar molt bé!

Gràcies a tots.

Bravo!