Gravació Nadales

Aquests darrers dies hem gravat el material que, ara a la sala d’edició, es convertirà aviat en el nou DVD de Nadales. Tots els cursos han participat donant el millor d’ells mateixos, ja que a tots els encanta fer un bon paper. Saben que, tot i que el públic a qui va destinat el DVD –principalment pares, avis i altres familiars- està entregat abans de donar-li al play, ells volen quedar bé.

Cada curs ha estat treballant la seva nadala a classe i amb la professora de Música, la Sonsoles Pieras. Aquest any hi ha títols molt populars com “El dimoni escuat”, “Jingle Bell Rock”, “White Christmas” o “All I want for Christmas is you”.

A més, tots han treballat la Nadala conjunta que, com molts sabreu, és “M’agrada el Nadal”. I diem això perquè molts alumnes aprofitaven qualsevol estona lliure per cantar aquesta cançó i segur que també ho han fet a casa.

La gravació del DVD és un dels treballs transversals que al llarg de l’any fem a l’escola perquè implica diferents disciplines. En aquest cas sobretot dues: la música i les manualitats, ja que tot l’atrezzo també ha estat fet a classe: caixes embolicades de regal, dibuixos, cartells, figuretes i petons, molts petons…