Hoquei al pati

A l’escola ens agrada que els alumnes aprenguin altres esports, a més a més dels més populars com el futbol i el bàsquet. Això és el que està posant en pràctica la professora d’Educació Física, Marisa Ollé, que aquest trimestre ensenya hoquei als alumnes de 5è i 6è de Primària i que, abans que acabi el curs, també ho farà amb el voleibol i el bàdminton.

Aquest matí, combatent el fred de primera hora i amb encara algunes restes de la pluja d’ahir al pati, la classe de 6è ha fet una sessió d’entrenament, avaluació i, com mostren les fotografies, han acabat fent un partit.

Durant la classe, han treballat la tècnica, és a dir, de com agafar l’stick, com colpejar la pilota i com fer-ho amb coordinació, precisió i la potència adequada. També han repassat les regles del joc, com per exemple, que no es pot aixecar l’stick per sobre de la cintura, ni deixar-lo anar per arribar a la pilota i, menys encara, colpejar un contrincant amb ell.

I la millor manera i, per suposat, la més divertida, de comprovar que s’ha après bé és jugar un partit i fer rodar la pilota a cops d’stick, que donaven al pati un so molt particular…