Primera setmana de curs a Batxillerat

Que a finals d’aquesta primera setmana la cosa ja va en sèrio ho han pogut comprovar els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat… i nosaltres veient les fórmules de Matemàtiques, Física i Química a les pissarres de les seves aules. Abans de començar el temari, però, hi ha hagut temps per a les presentacions de curs. 

Els professors de Batxillerat s’han esmerat aquests primers dies a donar una afectuosa rebuda als alumnes que s’estrenen en aquesta etapa. Ho han fet tant als qui venen de la nostra Secundària com els que arriben per primer cop a la nostra escola, que aquest curs són bastants. A aquests últims els han introduït en algunes metodologies i aplicacions que fem servir a l’escola, com el Classroom o el Virtusclass. 

A tots en general, els han presentat la manera de funcionar específica d’aquesta etapa, el ritme de les seves classes, l’extensió del temari que requereix un treball constant per part de l’alumnes i, fins i tot, els han començat a orientar sobre el Treball de Recerca i la possibilitat de fer pràctiques al Parc Científic de Catalunya. També els han detallat el sistema d’avaluacions que tindran i com es poden beneficiar de l’avaluació contínua de la nostra escola. En el cas de 2n de Batxillerat, des de la 1a setmana han focalitzat el curs de cara a la Selectivitat, i els professors els han explicat com s’estructuren les proves d’accés a la universitat i els han resolt els principals dubtes que tenien…

Per altra banda, els qui s’estrenen també amb el Batxillerat Dual (Dual Diploma Program) faran dimecres que ve l’Admission Test o prova de nivell d’anglès, via online i des de la mateixa escola. Per acabar i com a curiositat, aquest principi de curs també hem vist més ampolles d’aigua a les taules dels alumnes… i és que els estudis en Neurociència demostren que una bona hidratació afavoreix la concentració.