Ja és primavera!

Avui ha començat la primavera i, com diu el seu nom, és el moment del “primer” “verdor”. Així que hem aprofitat que arriba el temps de floració i hem començat a plantar l’Hort de l’escola.

Els alumnes de 4t Primària, com que han estudiat les característiques del sòl a Medi, s’han encarregat de netejar la terra, preparar el compostatge amb les restes de fruites, verdures i fulles seques que han recollit durant tot el trimestre per fer-la fèrtil, i l’han distribuïda en les parcel·les de plantació.

Els de 3r, que estan estudiant les plantes, han preparat la plantació i la germinació. Hi han sembrat llavors de pastanagues, tomàquets, alls, farigola…

Després de les vacances de Setmana Santa, els alumnes de Parvulari i del cicle inicial regaran i tindran cura del material i de la recol·lecció dels fruits. A mida que vagin recol·lectant-los els anirem introduint al menjador de l’escola. Per ara, i per celebrar l’arribada de la primavera, aquests alumnes més petits han fet una gran flor humana i una plantada simbòlica de flors al pati inferior, amb els guixos de colors i deixant anar la imaginació.