Jugant amb bombolles de sabó gegants, al Casalet

Entre els jocs, hàbits, rutines i classes de natació que fan els alumnes del Casalet, cada dijous tenen programades divertides activitats a l’escola. Una mostra és el Taller de Bombolles que els van venir a fer la darrera setmana, i on van poder participar i crear les seves pròpies bombolletes.

Primer van començar a l’aula polivalent de parvulari, on ja van quedar molt sorpresos quan van anar posant tots els nens, i fins i tot a la Carlota, dins d’una bombolla gegant. Va ser molt divertit veure les cares, tant dels nens que estaven dins de les bombolles com la reacció dels que els veien des de fora.

Tot seguit els van entusiasmar les “bombolles de fum”, fetes en realitat amb sabó però amb una consistència que semblava ho semblava… El millor va ser quan van descobrir que si les “petaven” es convertien en fum i despareixien.

El fi de festa va ser al pati, on van instal·lar un canó que anava emetent bombolles de forma contínua i els havien preparat diferents banyeres amb aigua i sabó. Allà els van anar donant diferents estris per fer ells mateixos les bombolles amb diferents formes, mentre que els més grans els deixaven bocabadats amb bombolles gegants de colors diferents.