La recompensa… més enllà de l’aprovat

Des de fa 5 anys, els dies que hi ha exàmens de recuperació, els alumnes d’ESO que tenen les assignatures aprovades ja no es queden a l’escola estudiant o avançant matèria sinó que reben el una “recompensa lúdica”. Això vol dir que van a fer alguna activitat esportiva a l’exterior, però més enllà de les més conegudes com el futbol o el bàsquet… sinó d’altres més originals com, i els qui seguiu l’activitat de l’escola des d’aquest blog segurament la recordareu de l’any passat, l’esgrima.

Ens agrada que aquestes activitats siguin variades i així, a més de ser més divertit, és una manera d’iniciar els alumnes en diferents esports que els poden arribar a interessar. Aquest any, han anat a l’Escola de Tennis Taula de Reina Elisenda, a Sarrià, on els monitors els han distribuït per nivells, segons els seus coneixements, i els han donat els millors consells en cada cas, des que cal agafar la pala com si donessis la mà a algú per saludar fins a com treure amb estil.

I tot i la varietat, hi ha una activitat que repetim cada any pel simple motiu que als alumnes es diverteixen moltíssim: la d’anar a l’skating. D’entrada, no tots, perquè als qui no s’han posat mai uns patins sobre gel els fa moltíssim respecte. Tant, que n’hi ha alguns que en un primer moment dubten si fer-ho o no. De mica en mica es van animant i agafant seguretat. I alguns s’acaben embalant i tot…

El resultat són instantànies molt gracioses, com podeu veure a la galeria fotogràfica, amb companyes patinant de la mà, una parella ballant, altres per terra rient… perquè el millor de la jornada és, a la fi, el “companyarisme” que es crea entre els alumnes que ja en saben d’altres anys i els qui patinen per primer cop,  i l’afany de superació que demostra la majoria d’ells.