Més imatges sobre el Viatge de 6è a Gal·les

Ampliem l’àlbum de fotos dels alumnes de 6è que realment estan gaudint moltíssim de la seva estada a Gal·les. Veureu que tot ho fan amb molta alegria, des del workshop de ‘bread and butter’ que us vam explicar en el darrer post fins a l’aventura de lliscar en carbbing. 

Una de les visites que més els han impresionat ha estat la que han fet al Saint David’s College, ja que per a la majoria era la primera vegada que entraven en un college anglès… i impressiona. Allà van tenir l’oportunitat de parlar amb alumnes de la seva edat i compartir jocs i proves esportives. 

També han conegut la pluja fina característica d’aquesta zona del Regne Unit i fet una excursió pel parc natural Great Orme. Allà, per sort, han gaudit del sol i fins i tot van rebre la visita d’algunes cabres afganeses, que van treure el cap durant la passejada. 

Van arribar fins a coronar el cim, però les forces començaven a minvar i van decidir baixar en un divertit tren d’època. Per sort, per sopar els esperava una lassanya amb la que van recuperar l’energia i van acabar amb un passeig al front marítim.