Missatge d’inici de curs

Benvolguts,

Iniciem un nou curs en un moment en què es parla molt del món escolar però no tant per motius pedagògics o educatius, com ens agradaria, sinó per mesures més econòmiques o polítiques. A la nostra escola, totalment privada, mantenim les mateixes ràtios per aula, les mateixes oportunitats de reforç i les mateixes hores lectives dels professors que sempre, per continuar atenent tots i cadascun dels nostres alumnes tal i com es mereixen.

Tampoc volem que l’actual conjuntura econòmica ni el possible desànim ens distregui de les bones sensacions que ens genera el mes de setembre. Perquè, per a nosaltres, el setembre és el mes de les retrobades, el de la il·lusió d’estrenar i el de comprovar com han crescut els més petits… És el moment de l’any amb més bons propòsits, quan ho tenim tot de cara i totes les oportunitats per fer-ho bé des del principi. És el punt de partida de noves experiències, nous aprenentatges i nous reptes. És l’hora de conèixer els nous alumnes i d’escoltar les explicacions dels nous professors…

Per tot això, tenim ganes que el pati torni a tenir so, que les pissarres tornin a ser guixades, que els terres tornin a fer soroll de cadires, que les màrfegues tornin a sortir a fer exercici, que la terra de l’hort torni a ser adobada, que el mur torni a penjar els millors treballs, que la Lídia torni a encendre els fogons, que els laboratoris tornin a experimentar, que les aules dels més petits tornin a fer aquella olor tan bona i que els divendres… tornin a tenir sensació de divendres. Que soni el timbre, que tenim ganes de començar…!

JORDI CASAS, director