Rebem la visita de la Lexington Montessori School, de Boston

Durant la setmana d’Esquí, els alumnes de Secundària que eren a l’escola van rebre la visita, per segon any, d’un grup de 7th & 8th graders de la Lexington Montessori School de Boston. En total van venir 22 alumnes i els seus professors acompanyants, que es van repartir entre 1r i 2n d’ESO, i durant dos dies van compartir un munt de classes i experiències amb els nostres alumnes. 

Pel que fa a les assignatures, van demanar poder assistir a classes autèntiques i reals de matemàtiques, llengua castellana, dibuix… i ho van passar especialment bé en la sessió de “body music”, que els va proposar el Manolo, com a alternavia per fer música sense instruments.

Durant aquest parell de dies, es van generar moltes ocasions perquè els alumnes de les dues escoles interactuessin i, fins i tot, es van inventar jocs i maneres divertides per presentar-se, poder-se reconèixer i crear vincles amb poc temps. Amb aquesta intenció es van fer unes fitxes on havien d’escriure dades personals com el lloc de naixement; color, número i pel·lícula favorita, o quina professió els agradaria fer de grans. 

Aquest any, com a novetat, aquelles famílies que ho desitjaven van poder acollir, de forma voluntària, un parell de nens de Boston durant les tardes de dilluns i dimarts. D’aquesta manera, els alumnes també van poder compartir més estona de lleure, d’aprofundiment d’una altra cultura i de pràctica del castellà i de l’anglès, fent jocs a les cases particulars o visitant atraccions turístiques de Barcelona com la Pedrera i el Mercat de Sant Antoni… Una experiència, per tant, boníssima per a tots, inclosos els nostres professors ja que també van gaudir de rebre i poder interactuar amb col·legues dels Estats Units.