perez iborra ratio alumnes

No augmentarem el nombre d’alumnes per classe

El govern central i el de la Generalitat han confirmat, aquests darrers dies, l’augment de la ràtio d’alumnes per classe. Aquest podrà ser de fins a 30 a Primària i 36 a l’ESO. Aquesta mesura es deu a les retallades pressupostàries i afectarà les escoles públiques i concertades.

Nosaltres, com a escola totalment privada, tenim la llibertat d’aplicar les nostres pròpies mesures i, per tant, guiar-nos sempre pel que considerem que és millor per als nostres alumnes. Per això, no aprofitarem l’ocasió per augmentar també el nombre d’estudiants per aula, ja que l’experiència ens diu que 25 alumnes per aula és la quantitat idònia per poder treballar correctament, tant a nivell grupal com per a l’atenció personalitzada dels alumnes.El govern central i el de la Generalitat han confirmat, aquests darrers dies, l’augment de la ràtio d’alumnes per classe. Aquest podrà ser de fins a 30 a Primària i 36 a l’ESO. Aquesta mesura es deu a les retallades pressupostàries i afectarà les escoles públiques i concertades. Nosaltres, com a escola totalment privada, tenim la llibertat d’aplicar les nostres pròpies mesures i, per tant, guiar-nos sempre pel que considerem que és millor per als nostres alumnes. Per això, no aprofitarem l’ocasió per augmentar també el nombre d’estudiants per aula, ja que l’experiència ens diu que 25 alumnes per aula és la quantitat idònia per poder treballar correctament, tant a nivell grupal com per a l’atenció personalitzada dels alumnes.

El govern central i el de la Generalitat han confirmat, aquests darrers dies, l’augment de la ràtio d’alumnes per classe. Aquest podrà ser de fins a 30 a Primària i 36 a l’ESO. Aquesta mesura es deu a les retallades pressupostàries i afectarà les escoles públiques i concertades. Nosaltres, com a escola totalment privada, tenim la llibertat d’aplicar les nostres pròpies mesures i, per tant, guiar-nos sempre pel que considerem que és millor per als nostres alumnes. Per això, no aprofitarem l’ocasió per augmentar també el nombre d’estudiants per aula, ja que l’experiència ens diu que 25 alumnes per aula és la quantitat idònia per poder treballar correctament, tant a nivell grupal com per a l’atenció personalitzada dels alumnes.