Notícies fresques… de la Setmana d’Esquí

Després del primer i exitós dia de sol i neu a Fontromeu que us vam explicar en l’anterior post, avui volem compartir amb vosaltres tot el que hem fet des d’aleshores… que ens sembla que ha estat moltíssim. Ahir vam tornar a tenir una fantàstica jornada d’esquí a Les Angles, a França, aprofitant fins al darrer floquet d’aquesta magnífica neu amb què ens hem trobat. Realment, hem estat uns afortunats a l’haver triat aquests dies per dur a terme la Setmana d’Esquí de l’escola… Després d’esquiar vam donar un passeig pel poble de Puigcerdà i, per entrar en calor, vam anar al carrer Major a menjar una deliciosa crepe de xocolata.

I avui, com que la previsió meteorològica era molt bona, ens hem llevat ben d’hora, ben d’hora… A les 10.00 ja estàvem a peu de pistes a La Masella. Allà, els més experts han pujat amb les cadires i els menys agosarats amb “la catifa màgica”, una cinta remuntadora molt còmoda.

Fins i tot, avui hi ha hagut temps perquè els més romàntics baixessin per la pista blava que porta el nom d’”Els enamorats” i celebressin Sant Valentí d’aquesta original manera. Per a alguns, la celebració ha continuat aquesta nit a la disco després del lliurament de diplomes de cada nivell d’esquí. Aplaudiments, abraçades i un gran reconeixement per part dels professors de l’escola als padrins per al bon comportament i esportivitat que han demostrat aquests dies amb els seus fillols.

Demà aprofitarem al màxim les últimes baixades, posarem en pràctica tota la tècnica apresa aquesta Setmana d’Esquí 2013 i us explicarem un munt d’anècdotes més quan ens retrobem. Fins aviat!