Nou Taller de pares

Publiquem les fotos del darrer Taller a Parvulari, on pares i mares han participat explicant contes, fent teatre i titelles. Va ser una tarda divertidíssima per a tots i una magnífica oportunitat de compartir jocs i construint alguna cosa tots junts.

Els elefants van fer un conte de bits, que van acabar representant. Tot va començar a partir de les làmines amb dibuixos que els pares els van portar. A partir d’elles van haver d’inspirar-se per crear la història. Es van posar per parelles i cadascuna havia d’inventar una part de la història segons el dibuix que els havia tocat. Ho explicaven en veu alta i els pares ho van anar redactant… fins que al final van tenir tot el conte escrit i el van titular com a “El pueblo perdido”. Una història dels habitants d’aquest poble i les seves aventures, protagonitzades pel mag Cernícalo, el seu ajudant el mussol, el Rei Oli, la reina Gabriela, els homes arbres i un trol. Finalment, els nens van pintar les làmines amb els colors i van crear així el conte de bits.

Amb l’ajuda dels pares, a P3 van representar el conte d'”Els tres porquets”. Ells els portaven les màscares dels 4 personatges de la història, que els nens van decorar ab boletes de paper de seda i hi van afegir un pal de polo per poder-les aguantar. A més, els pares els van dur també 3 cases de porquets fetes amb porexpan, que els alumnes van anar pintant mentre explicaven el conte, tenint cada un d’ells un paper protagonista a la història. Al final, els pares els van regalar un conte d'”Els tres porquets” per tenir-lo a classe i el van llegir tots junts.

A continuació podeu veure una galeria de fotos plenes de riures, jocs, dibuixos, alegria, originalitat, autenticitat, participació, creativitat,  generositat i molta, molta complicitat…