Peixos i cargols, de Granja

Els Cargols i Peixos han fet una preciosa visita a una granja de Santa Maria de Palautordera, al Montseny. Hi van anar en autocar i després d’esmorzar van fer una petita excursió pel Bosc Màgic, on van trobar-se una fada que pintava flors de primavera amb una màgia particular.

Ella els va explicar que dins del bosc hi havia follets trapelles, que feien “gamberrades” com canviar-li a ella la vareta màgica per un pal torçat. Tot seguit van pujar a un carro arrossegat per un cavall molt gran i tranquil i d’un color marró molt maco, anomenat  “Tiguan”.

Després de dinar, van començar la ruta per la granja per conèixer bé tots els animalons, com la vaca Carlota, que no parava de menjar herba, o els porquets xinesos, que estaven amb el seus garrins, menjant i descansant. En una mena de corral van veure gallines, conills i un altre porc comú molt gran i vellet, un lèmur que el va fer corre per tot arreu i, per últim, van donar de menjar a les cabretes.

Finalment la Pepa, la grangera, els va anar a acomiadar i els va regalar un ou màgic per cada classe, amb la condició que sempre li diguessin coses maques per tenir-lo content…