Piquem per aquí, piquem per allà…

… que vingui sempre Sant Nicolau!!

A l’escola, el primer senyal que s’acosta el Nadal el dóna sempre l’arribada de Sant Nicolau. Com cada inici de desembre, el patró dels infants ha vingut avui a l’escola a visitar els més petits, a veure en directe com han crescut, parlar amb ells i reconèixer el millor de cada un d’ells.

Un any més, els petits l’han rebut cantant ben fort la cançó de Sant Nicolau… tan fort com han pogut perquè ell, que ja té més de mil anys i l’oïda poc fina, pugués sentir-los i arribar fins a les aules. Han cantat molt i molt fort fins que, entre els crits d’alegria i emoció dels petits, s’ha pogut escoltar els cops del bastó i les passes de Sant Nicolau, que anunciaven la seva imminent aparició.

Ha baixat vestit i engalanat com sempre i amb el seu gran llibre màgic sota el braç on, des d’allà dalt on viu, apunta tot el que els nens fan bé després d’observar-los cada dia. El que més li agrada és quan es porten bé, fan cas als pares i a les professores, i comparteixen amb els amics i germans.

Sant Nicolau ens ha portat caramels màgics per a tots. Uns caramels que fan que els nens es continuïn portant bé i que els qui estan malaltons, com la Júlia, es millorin ben aviat… i per això li ha donat un bon grapat al seu germà Adrià. I també n’ha portat uns quants per a les professores, perquè mantinguin la paciència, alegria i carinyo amb què tracten els nens i nenes de l’escola.