Prèvia Carnaval 2014

Volem compartir amb vosaltres una seixantena de fotografies dels alumnes fent les seves disfresses per al Festival de Carnaval de la setmana que ve. Aquest any les disfresses segueixen també la temàtica del Projecte Interdisciplinari de tot el curs, en aquest cas, els invents.

Veureu com des dels més petits de Parvulari elaboren ells mateixos les disfresses, pintant, retallant, enganxant, plastificant… Ajudats pels mestres, i a partir d’uns patrons que ell els han donat, fan les seves creacions amb la il·lusió d’estar fent un treball d’equip i de poder lluir el resultat davant dels seus familiars.

Tot i que guardem la gran sorpresa per quan s’aixequi el teló dijous i divendres que ve, les fotografies desvetllen una mica algunes imatges divertides, com la dels alumnes que aniran disfressats de Chupa Chups, tenint en compte que és un dels invents espanyols amb més èxit internacional.

Altres invents escollits seran el llapis i la maquineta, el rellotge, la fregona, el telèfon, la bombeta… i els alumnes més grans, els de 6è de Primària, retrant homenatge als científics i inventors que, gràcies a les seves idees fetes realitat, ens fan la vida més fàcil.

Tot i aquest avanç, no us podeu perdre el festival de la setmana que ve, on tots els grups actuaran de forma conjunta amb les seves originals disfresses i amb divertides coreografies que, com podeu veure a les fotos, des dels més petits de la Llar d’Infants porten dies assajant.