Primera excursió del curs

El passat dimecres 2 d’octubre tots els alumnes de Secundària i els seus professors van anar d’excursió al Parc Natural i Corredor del Montnegre, situat entre el Maresme i el Vallès Oriental. Una sortida que arriba quan no fa encara un mes que ha començat l’escola… i és que aquest és, precisament, el motiu: fomentar la convivència entre els alumnes des de principis de curs.

Tan bon punt van arribar al Parc es va fer una primera parada per esmorzar i escalfar de cara a la següent caminada d’una hora de durada fins al Santuari del Corredor. En acabar la passejada, tots els alumnes van participar en una sèrie de jocs de convivència que els alumnes de 4t d’ESO es van encarregar de preparar i de dinamitzar. Eren jocs com el “bote bote”, el de la bandera… i els ja clàssics del mocador, policies i lladres, o el pichi.

Els nois i noies de 3r van complir la tasca d’assegurar-se que la sortida i l’activitat física fossin saludables, i respectuoses amb l’entorn. D’aquesta manera aplicaven el projecte “Venedors de Salut” que treballen a l’assignatura d’Educació Física. Per fer-ho, es van assegurar que tothom portés l’equipació adient, que s’escalfés i es fessin estiraments abans i després de l’activitat, que tothom s’hidratés bé amb aigua i que les deixalles es llencessin en una bossa especial per a la brossa.

El dia va ser fantàstic, des del punt de vista de la meteorolgia, però sobretot pel bon clima generat entre els alumnes i amb els professors. Una boníssima sensació i un gran record, que ens refirma en la idoneïtat d’una excursió d’aquest tipus a l’inici del curs i que motiva a tots plegats.