Primeres hores de la Setmana d’Esquí 

Ahir dilluns, abans de sortir cap a la Molina, els alumnes de Primària que participen en la setmana d’Esquí van estar a classe planificant la sortida, informant-se d’on anaven, quines normes de seguretat bàsica havien de complir a les pistes d’esquí, consultant els mapes de l’estació perquè comencessis a familiaritzar-se amb l’espai. A més, van estar repartint les habitacions i els diferents càrrecs en cada una d’elles, la qual cosa va facilitar l’arribada i la instal·lació a la Residència esportiva els Isards.

Aquest matí s’han llevat d’hora, amb l’energia que genera la il·lusió, i un cop a pistes han fet una primera baixada per poder valorar el nivell de cada alumne i distribuir-lo en el grup més adient.

Després de dues hores d’esquí fantàstiques, de 10.00 a 12.00, els grups han fet una pausa per beure aigua i menjar alguna cosa per poder seguir esquiant fins a les 14.00.

Després de dinar a la mateixa residència, situada a peu de pistes mateix, tots han participat en divertides activitats aprèski. Els més grans han fet descensos en tubbing i la resta, un passeig en trineu tirat per una moto de neu que conduïen els monitors. Els han portat fins a dins del bosc a fer una xocolatada.

Moltes novetats, emocions i esport per un primer dia, que fa que aquestes hores ja estiguin tots dormint.