Programa d’estiu a l’escola

Us presentem el programa de cursos i activitats de l’escola per aquest estiu. Casals amb tot tipus de jocs, campus en anglès, cursos que combinen l’estudi i l’esport i el curset d’estiu per preparar els exàmens de recuperació de setembre (recordeu que aquest any torna a haver convocatòria de setembre i que un alumne amb més de dues assignatures suspeses haurà de repetir curs).

Per als més petits, de la Llar d’Infants i d’Infantil, hem dissenyat uns divertits casals, que inclouen natació, balls, disfresses, cinema, un taller de vestuari i molts jocs en català, castellà i anglès.

Els alumnes de Primària poden triar entre un campus totalment en anglès amb esports i jocs de piscina, i un altre que combina l’esport amb el reforç de les matèries troncals del curs (català, castellà, anglès i matemàtiques).

El curset d’estiu és la manera més fàcil que tenen els alumnes d’ESO i Batxillerat de recuperar les assignatures suspeses, gràcies a un pla d’estudis personalitzat i a una avaluació continuada. Durant el curset, els professors ofereixen atenció individualitzada als alumnes i s’asseguren que evolucionin, que facin els deures i que realitzin el treball que, com a novetat d’aquest any, hauran de presentar al setembre per recuperar l’assignatura. Per primer cop, hi afegim la possibilitat de dedicar l’última setmana abans dels exàmens de setembre a l’estudi intensiu amb professors.

A més d’aquest programa variat d’activitats, oferim un ampli ventall de possibilitats, horaris i preus perquè cadascú esculli l’opció que més li interessa o convé.

Si voleu informació sobre els casals d’estiu, horaris i preus cliqueu:

https://www.pereziborra.com/wp-content/uploads/2012/05/PDF_casal_estiu.pdf

Si voleu descarregar-vos el full d’inscripció als casals d’estiu cliqueu:

https://www.pereziborra.com/wp-content/uploads/2012/03/inscripcioestiu2012.pdf

Si esteu interessats en el curset d’estiu, cliqueu:

https://www.pereziborra.com/wp-content/uploads/2012/05/PDF_curs_estiu.pdf