Recompensa per als aprovats per curs

Un cop fets els exàmens, i com a premi per l’esforç i la feina ben feta, els alumnes d’ESO aprovats per curs han gaudit d’una setmana d’esports aquàtics al Port de Barcelona. Per a molts, aquesta ha estat la seva primera experiència, així que a més de diversió suposava per a ells un repte.

Els professors Joan Sala i Araceli Santandreu els han acompanyat en aquesta nova aventura… però, un cop arribats al Centre municipal de Vela els monitors especialitzats els han guiat i ensenyat què calia fer per sortir a navegar. Els han equipat amb l’equip necessari de seguretat i els han explicat tot el material. A més, els han donat les nocions bàsiques i algun secret de la vela, el kaiak i el paddle surf, per despertar l’interès dels alumnes per aquests esports que, potser fins ara, no contemplaven i amb els que poden passar bones estones a l’estiu.

El professor Joan Sala s’ha embarcat amb ells i ha estat testimoni de com han gaudit… de com els agrada mullar-se uns als altres i, fins i tot, ha hagut de “suportar” que el llancessin a ell també a l’aigua…

Han estat unes jornades molt alegres, amb moltes ganes per part de tots de passar-ho bé i d’apendre coses noves… i amb unes vistes fantàstiques, i noves per a molts dels alumnes, de Barcelona des del mar.