Reprenem les classes

A les 9.00 hores ha sonat el timbre, el famós timbre de l’escola, que anunciava l’inici de la segona part del curs 2012-2013. Una hora abans, però, els més grans ja havien començat les classes, alguns a les aules i els altres fent Educació Física al pati. Poc abans, els cotxes també s’havien anat posant en fila al lateral de Consell de Cent per desencotxar alumnes i l’escala de marbre que accedeix a l’escola havia recuperat el seu trànsit habitual a aquella hora.

Petons, abraçades, copets a l’esquena, desitjos de bon any i molts somriures… els alumnes s’han anat trobant amb els companys i els professors, amb els col·legues. Tots amb les piles carregades i les ganes de compartir les experiències de les vacances i explicar-se el que els havien portat els Reis: motxilles, capses de colors, calculadores i, fins i tot, algun mòbil.

A alguns amb l’emoció els ha donat per córrer i és que, en general, tots estaven molt contents. Uns quants deien tenir una mica de mal de panxa però, sens dubte, als qui els ha costat més ha estat als pares de la Llar d’Infants. En canvi, als alumnes més petits de l’escola han estat contents i distrets tot el dia… Les professores, que ja tenen l’experiència d’altres anys, diuen que per a ells és pitjor demà, quan veuen “que va en sèrio”.

Per altra banda els més grans no han tingut gaire temps per distreure’s i les classes s’han reprès amb la rutina habitual, entre d’altres coses perquè alguns tenen exàmens de recuperació el proper dijous. A la màxima normalitat també han entrat de seguida els alumnes de P4, que poc després de les 9.00 hores han marxat cap a la piscina a continuar les seves classes de natació.

I mentre l’activitat tornava a les classes, a la cuina els fogons s’han tornat a encendre i la Lídia ha preparat un menú a base de macarrons i croquetes “per posar-los-ho fàcil el primer dia”.

D’aquesta manera l’escola ha endegat el segon trimestre, uns mesos que a més dels molts aprenentatges nous que s’hi impartiran, té grans al·licients com el Carnaval, la Setmana d’Esquí o les Mones de Pasqua, entre molts altres… i que podreu seguir des d’aquest blog.