Rodatge del DVD de Nadal

Ja hem enregistrat totes les imatges del que serà el DVD de Nadal 2014 de l’escola i ara estarà unes setmanes a les sales de postproducció i àudio, on acabarà el procés fins que estigui enllestit i precintat perquè el dia abans de començar les vacances els alumnes se l’enduguin cap a casa i en pugueu gaudir amb la família durant les fetes.

D’aquesta manera acabarà un procés que va començar quan encara feia calor, a l’octubre, amb la tria del repertori. La professora de música, la Sonso, amb la col·laboració d’alguns companys va començar a seleccionar temes nous relacionats amb el Nadal en català, castella i anglès, a buscar-ne després les partitures i a distribuir-les per cursos segons les capacitats de cada edat.

Després de la Castanyada, van començar els primers assajos tant amb els alumnes a les classes de música com amb els músics que es van oferir a fer l’acompanyament amb el piano i la guitarra, que aquest any han estat les alumnes de 4t d’ESO Clàudia i Maria, l’exalumne Edu i el professor de 3r de Primària, Dani Rodellas.

Amb els alumnes els assajos es van estirar una mica més enllà de la classe de música, ja que per una banda es van esgarrapar alguns minuts d’altres classes per fer breus assajos i per l’altra, perquè les cançons se’ns quedaven a tots al cap i les anàvem cantant per tota l’escola, sobretot a l’hora del pati. Fins i tot, hi ha hagut força alumnes que a més de la seva s’han après les nadales d’altres cursos, de tant escoltar-les…

Els alumnes d’Infantil també han assajat amb les tutores i la teacher, com la resta de cursos, la cançó i també alguns gests o petites coreografies per acompanyar-les i fer que el resultat fos més graciós.

I els més petits de la Llar fan també faran una aparició estel·lar amb un vídeo on se’ls veu engalanant l’arbre de Nadal i jugant a la nova caseta de fusta que aquesta tardor han estrenat al pati de dalt.

De tot el rodatge, l’anècdota que més ens agrada aquest any és que la Sonso ha fet tota aquesta feina, i també les coreografies, amb una gran panxa i és que precisament després de Nadal, serà mare per primer cop.