Sant Jordi 2013

Les mares de Parvulari rebran avui una rosa molt especial… Les han fet els alumnes amb les seves manetes i amb un material artístic molt nous, que els ha encantat. Es diu “Jumping Clay” i amb ell poden crear un munt de formes molt creatives. És un material de colors molt fàcil d’estimular els cinc sentits amb un aroma i tacte suau. Un cop s’asseca el producte no es desfà i no pesa. La seva textura és molt especial i no taca. A més, no té cap toxicitat, per tant és molt segura, cosa que ens ha fet decidir a introduir-la com a novetat a l’escola.

Sus compañeros de cursos superiores, nos regalan por Sant Jordi una emocionante Antología de textos que, un año más, nos llena de orgullo. Durante el curso, los profesores recogen los escritos de los alumnos y, por la fiesta del libro, lo editamos y entregamos para compartir con todos vosotros la sorpresa y emoción que nos provoca leerlos a todos los que formamos parte de la escuela.

…And thanks to the exceptional location of our school and as usual at that time of the year, today our students have walked along the most popular street on St. George’s Day: les Rambles. We could see thousands of stands of roses and bookstalls of any kind. It’s been so exciting!