Pérez Iborra

Santa Llúcia solidària

Un any més, l’escola engega per Nadal un projecte solidari, associat amb la Fira de Santa Llúcia. Aquest curs els diners que recaptarem amb les vendes es destinaran a l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Una organització que col·labora amb el finançament de projectes de recerca mèdica en malalties infantils i en programes d’activitats que ajuden a minimitzar l’impacte que provoca l’hospitalització d’un infant, per exemple, amb animacions de pallassos, musicoteràpia, etc.

Per als qui vulgueu col·laborar, la cita és el proper divendres a la tarda, al pati de l’escola. Allà hi trobareu paradetes amb una gran quantitat d’objectes sostenibles fets pels alumnes de Primària amb l’ajuda de les seves famílies. Decoracions nadalenques amb material reciclat, felicitacions de Nadal, dolços i pastissos, punts de llibre… i molts més regals que es poden adquirir a l’hora que es fa una compra altruista.

La Fira solidària de Santa Llúcia és l’esdeveniment central d’un projecte que es fa durant tot el curs per fomentar una actitud solidària en els nostres alumnes. Una solidaritat que ens agrada lligar-la amb altres valors com la sostenibilitat, el treball, la creativitat… i que el curs passat se’ns va reconèixer amb la invitació a una jornada escolar al Parlament de Catalunya.

Per saber-ne més d’on destinarem els diners recaptats a la fira, cliqueu aquí