Taller de Nadal amb els pares

Ja arriba el Nadal i, com cada any, les classes de Pingüins, Tortugues i Elefants han començat amb la decoració nadalenca a partir del Taller de pares que es va fer divendres passat.

A la classe dels Pingüins, les famílies van preparar activitats per fer a totes les taules. En una, van pintar boles de Nadal, les van decorar amb gomets i hi van col·locar unes enganxines nadalenques amb forma d’arbres de Nadal i petites campanes daurades; en una altra, van fer petits Rudolphs amb la forma de las mans de cadascun dels Pingüins, a les quals van afegir un gomets vermells com a nas i unes banyes amb pals de pipa vermells. Els pals de gelat van ser els protagonistes de les següents manualitats: van fer petits arbres de Nadal decorats amb pals de pipa brillants i molt nadalencs, enrotllats al voltant i hi van enganxar gomets d’estrella i purpurina de colors. També van fer uns Rudolphs amb pals de polo i decorats amb enganxines, uns pompons brillants per posar-los al nas i uns ulls de plàstic que semblaven que els miressin de veritat!

Els pares i mares de la classe de les Tortugues van preparar dues activitats diferents. Primer van donar a cada nen un arbre de Nadal petit perquè cadascú el decorés com preferís. Per això els van deixar molt material: gomets, adhesius de lletres, confeti, retoladors, etc. Això va fer que cada arbre fos diferent i que cada Tortuga li donés el seu toc especial. La següent activitat era tot el contrari: de manera conjunta havien de “decorar” un gran ren que els pares havien dibuixat en un paper enorme. Ens van explicar que el ren es deia Noelia i això va fer molta gràcia a tots. Per decorar aquest gran dibuix van repartir-nos boles de Nadal de cartolina i de nou els nens i les mestres, amb la seva imaginació, havien de decorar-les per fer-les especials. Després amb un fil i l’ajuda de les mamis i papis van penjar totes les boles de les banyes del nostre ren especial… i va quedar genial!!!!

A la classe dels Elefants, van fer diferents manualitats per taules. La taula blava va decorar amb purpurina boles per penjar-les l’arbre de Nadal de l’aula. A la taula groga, cada nen va fer un Pare Noël amb plats de plàstic, pompons de colors i cartolines vermelles. La taula verda va fer dues manualitats: per una banda van fer arbres de nadal petits amb cartolines verdes i boles de porexpan decorades amb gomets, pompons i llaços. L’última taula, la vermella, van fer estrelles amb pals de fusta de colors i les van decorar amb molta purpurina!.

En acabar, tots plegats, van decorar l’arbre de nadal de la classe, estampar-hi totes les mans, alumnes i mestres i van penjar les estrelles i les boles que havien decorat els alumnes.