Taller de pares amb titelles a la Llar

Els passats divendres dia 28 de maig i 5 de juny, els pares i mares de la Llar d’Infants van venir a fer un Taller de titelles a la classe. Aquesta vegada han estat ells mateixos els qui han actuat per als Cargols i els Peixos.

El primer dia van explicar dues històries molt divertides: el Pocoyo, la Peppa Pig i els seus amics, i “Els tres porquets”, fent uns titelles molt visuals i treballats, amb tela de feltre. L’altra història, també estava protagonitzada per uns peluixos molt coneguts pels nens…

El segon dia del Taller, els contes van ser “El caracol y la hierba de menta” i la història de l’eruga que es convertia en papallona. Aquests titelles també van ser molt creatius i sorprenents per a tots, ja que la cara dels animals era la del nens de la classe. Els altres, uns insectes plens de colors i fets amb poliestirè.

Els guions estaven retocats i adaptats a l’època actual, de forma molt graciosa: “Els tres porquets” havien d’anar a demanar un préstec al banc per construir-se la casa, el conill de la història del cargol parlava xinès mandarí i la part de l’eruga que es convertia en papallona tenia cançons que els nens van acabar cantant.

Les famílies es van implicar moltíssim tenien moltes ganes d’explicar als seus fills les històries i el resultat van ser un parell de tardes de divendres diferents, divertides i especials per a tots. Gràcies!