Taller de Pares de decoració nadalenca

Alguns pares i mares dels Pingüins, les Tortugues i els Elefants han participat en un Taller prenadalenc per ajudar, precisament, a engalanar les aules per Nadal.

A la classe dels Pingüins es van organitzar per taules, per poder treballar millor i  perquè d’aquesta manera tots anessin rotant i fessin totes les activitats programades. En una de les taules s’estampaven diferents motius nadalencs, com campanes, arbres de Nadal o estrelles, amb pintura. En una altra, s’enganxaven pedretes i petites boletes decoratives a diferents motius nadalencs, fets amb porexpan. En una tercera taula es composaven arbres de Nadal amb diferents retalls de cartolina i hi enganxaven gomets, papers i pinces de Pare Noel. En una darrera taula, es decoraven  diferents plantilles de cartolina amb forma d’arbre de Nadal enganxant-hi diferents gomets de colors, que després es va posar dret.

Les Tortugues també vam treballar per grups i organitzades per taules. En una d’elles es va fer un arbre de Nadal ben gran amb plats de plàstic decorats amb boletes de paper, i amb una estrella daurada al capdamunt, i amb el nom de cada alumne escrit als plats. Uns pares van portar uns barrets de Pare Noel, que es van pintar amb ceres i van acabar decorant amb cotó. En una altra taula van retallar estrelles grans que, al mateix temps, havíem de decorar amb gomets amb forma d’estrella. Per últim, van fer una garlanda que van decorar amb petites estrelles daurades, en les quals hi vam escriure el nom de tots.

Els Elefants, van fer un ninot de neu amb boles de porexpan blanques i van decorar els braços, el nas… utilitzant diferents tècniques, com pintar amb retoladors i afegir-hi uns pals per simular les diferents part del cos. En una altra taula, van construir un arbre de Nadal amb cartolina, la van pintar i decorar amb gomets de diferents colors. Uns altres pares van fer un sobre amb forma de Rudolf amb una carta d’agraïment a l’interior i, per últim, una altra taula van fer unes boles per penjar a l’arbre amb paper pinotxo i boles de porexpan.

El resultat va ser una tarda divertida i constructiva per a tots… i unes classes precioses plenes d’ambientació de Nadal.