Taller interaula d’experimentació

Els alumnes de les classes de pingüins, tortugues i elefants de Parvulari han posat avui en comú els coneixements apresos al taller d’interaula d’experimentació. Ho han fet davant del mural que hi ha al vestíbul de l’escola amb les explicacions i les fotografies, i responent les preguntes de les professores.

D’aquesta manera han compartit les experiències que cada un dels quatre grups va viure per separat i, a més, han posat a prova la seva memòria, recordant el resultat de cada un dels experiments al laboratori.

Primer han començat a explicar-ho alguns voluntaris, però de seguida les intervencions s’han anat superposant i cada un volia comentar el que recordava…

“Vam barrejar oli, colònia, aigua i suc de préssec. Sabem que era de préssec perquè el vam tastar amb el dit”. “La colònia no la vam tastar però sí que la vam olorar i feia molt bona olor”. “Després quan vam barrejar la colònia amb l’aigua es va tornar com un líquid blanc i transparent i això no ens ho esperàvem”. “En canvi quan vam barrejar l’aigua amb el suc, l’aigua es va tornar taronja… però llavors no ens vam atrevir a tastar-la”. “L’oli i l’aigua no els vam poder barrejar, tot i que els vam remenar fort amb un cullera, però no ho vam aconseguir…”.