Taller de Decoració Nadalenca amb les famílies de P1, P2 i P3

Aquest dijous els alumnes de la Llar d’Infants, és a dir P1 i P2, juntament amb els de P3 han celebrat la seva pròpia Festa de Nadal amb els pares, mares i altres familiars. Ho han fet a la seves aules i al passadís central, ja que d’aquesta manera els més petits continuen en el seu àmbit i la zona de l’escola on se senten més segurs, perquè la coneixen i habiten a diari. 

Aquest cop s’ha convidat els familiars a realitzar un “Taller de Decoració de Nadal”, amb material que l’escola ha triat especialment per l’ocasió com pintures, gel fixador, retalls, llaços… per tal que pares i fills co-creéssim la seva pròpia decoració nadalenca. Una activitat cooperativa entre grans i petits que ha donat moltes idees i un resultat, evidentment, sorprenent i imprevisible.

A la Llar han decorat les pastes de sal, que havien fet els mateixos alumnes aquesta setmana amb sal, farina i aigua, i que el forn havia solidificat per poder pintar. Per la seva banda, les famílies de P3 van crear postals de Nadal, de forma 100% col·laborativa. 

I com que els pingüins ja són més grans, també van oferir a les seves famílies un poema i una cançó de Nadal, a la que finalment es va afegir el ball de la nadala “Burrito sabanero”, que tant els agrada. Per acabar, les famílies van passar pel ‘photocall’ per fer-se una foto amb marc de Nadal incorporat.