Tradicional Fi de Curs a Can Virgili

Els alumnes de Secundària han anat avui d’excursió a Can Virgili, la masia del Parc Natural del Montseny que, des de fa molts anys, és l’escenari del nostre final del curs. Els alumnes de 1r de Batxillerat també hi han anat però, en aquest cas, des de Font Martina. I és que, com a novetat d’aquest curs, els qui volien han pogut passar la nit d’acampada en aquesta localitat, a 20 minuts caminant de Can Virgili, amb la companyia de tres professors. Tots han gaudit molt d’aquesta experiència, que va consistir en muntar les tendes, compartir el que havien portat de sopar, conversa, jocs i experiències… 

La resta han arribat a la masia al migdia després d’una excursió d’una hora i mitja aproximadament pel parc. Un recorregut que ha començat amb un sentit homenatge a la professora Viky Feliu qui, malauradament, aquest any ja no els ha pogut acompanyar en aquesta excursió que tant li agradava. De fet, el director Jordi Casas ha triat avui l’intinerari en funció de quin era el preferit de la Viky com a un homenatge, que ha estat acompanyat per un fort aplaudiment i record de tots cap a ella.

I després de “l’ascensió” esperava el premi de la piscina, que avui no estava gaire freda i ha permès que els alumnes estiguessin dins l’aigua pràcticament fins l’hora d’anar cap els autocars. Per la seva banda, els professors, personal no docent i el director han aprofitat per fer el seu particular dinar de fi de curs, on tots porten alguna de les seves especialitats. 

Tot i l’amenaça d’algun so de trons, la pluja els ha respectat i han tingut un bon final de festa… i de curs. Aprofitem per desitjar-vos a tots, també des d’aquest espai del Blog, un estiu tan positiu i inoblidable com a estat aquest curs escolar 2016-17. Gràcies a tots per fer-lo possible!