TV3 al Curs d’estiu

Aquest matí, les càmeres de Televisió de Catalunya han estat gravant les aules on s’imparteix el curset d’estiu. Un equip del Telenotícies s’ha interessat per la possibilitat que dóna la nostra escola de preparar els alumnes per aprovar els exàmens de setembre.

Els reporters han gravat les classes, les aules d’estudi i les classes particulars, i han entrevistat el director, Jordi Casas, qui els ha explicat els avantatges d’estudiar durant l’estiu, amb professors i seguint un programa personalitzat per a cada alumne. En aquest sentit, ha destacat que els professors són els mateixos que durant tot l’any i, per tant, dominen les matèries; que al ser un curs intensiu no hi ha temps per a la dispersió ja que des que els alumnes aprenen una cosa fins que s’examinen passa molt poc temps, i que es crea un ambient de treball que afavoreix la posada en pràctica de les tècniques d’estudi més resolutives.

El Jordi Casas també els ha comentat que, en el curset, els alumnes s’atreveixen més a preguntar els seus dubtes. Aquest és un dels motius que desmunten la teoria que estudiar a l’estiu és més dur. El fet que la feina es concentri en un mes i en unes hores al dia fa que sigui més fàcil seguir el ritme… i, a més, són les hores en les que a fora fa més calor. A l’escola, els alumnes estan amb aire condicionat i fan la feina necessària per aprovar i poder gaudir de la resta de l’estiu, tant ells com els seus pares.

Estigueu atents a aquest blog i al nostre Twitter des d’on us avisarem de quan s’emetrà la notícia al TN.