Últim dia i última nit d’esquí de l’ESO

Els alumnes que estan participant en aquesta primera Setmana d’Esquí temàtica de l’ESO no oblidaran l’experiència que han viscut a la darrera nit, d’esquiar gràcies als focos de les pistes de La Masella.

El segon dia a Les Angles va ser espectacular, amb molt de sol, molt bona temperatura per esquiar i una neu també fantàstica. Això va fer que tots gaudissin d’una jornada fantàstica. El grup d’snow ja van començar a fer les seves primeres baixades tenint en compte les instruccions inicials, igual que el grup d’esquí d’iniciació que ja va poder tenir les seves primeres sensacions d’esquí.

Els monitors dels grups més avançats es van anar adaptant als nostres alumnes i progressivament incrementant el nivell de dificultat per anar augmentant també el repte i que els nois ho passessin bé.

A la tarda van fer un passeig per Puigcerdà amb els companys amb la sorpresa de trobar-se al director de l’escola, el Jordi Casas, que en acabar la jornada escolar es va desplaçar fins a La Cerdanya per compartir 24 hores d’esquí amb aquests alumnes.

De tornada a la residència i després de sopar els alumnes es van dividir segons els interessos: fer polseres, veure el partit de futbol a la tele, jugar cartes, fer trucs de màgia…

Avui el dia també ha estat esplèndid i en acabar l’esquiada lliure de la tarda s’han quedat a l’estació fent una xocolata desfeta fins que s’ha fet fosc, han encès llums de l’estació i han pogut viure junts per primer cop l’experiència d’esquiar de nit.