Un bon Curset d’estiu

Avui acaba la primera setmana de Curs d’estiu. Una setmana que sempre marca la tendència de com anirà el curset i, per això, n’estem molt satisfets. Ho estem perquè hem aconseguit el nostre objectiu de fer grups reduïts, on els alumnes reben una atenció personalitzada. Ho estem també per la bona actitud dels alumnes que, en general, estan demostrant tenir ganes d’aprofitar les possibilitats del curset d’estiu. I, a més, ho estem per la bona sintonia que s’està creant entre els alumnes de l’escola i els que venen de fora per fer el aquest curs.

Avui en una hora he entès el que no havia entès en tot el curs”, ha exclamat aquest matí un alumne en acabar la classe de mates. “Jo tinc creuades les declinacions en llatí, però la profe està tenint molta paciència amb mi”, reconeixia un altre, que també deia “i, com que tots tenim dubtes, llavors no em fa vergonya preguntar”. “El que motiva és que a l’hora del pati podem jugar a bàsquet i desconnectar un rato” destacava un alumne que durant l’any estudia en un altre centre. “I buf, comparat amb l’internat on vaig estar l’estiu passat…” els explicava als seus nous companys. “Fa mandra, però ja que hi ets, val la pena aprofitar-ho, perquè sinó… malament. Sinó perds els temps i, a sobre, no aproves” assegurava un alumne que ja va fer el curset l’any passat. “La clau està en anar aprovant els parcials” els aconsellava als nous. “I almenys aquí hi ha aire condicionat”, hi afegia, rient, un company seu…

… I amb això és el que es trobaran els alumnes que comencin el curs a partir de dilluns que ve, amb els que desitgem seguir amb aquesta bona dinàmica.

Recordeu que el Curs d’estiu es fa fins al 27 de juliol.

La matrícula encara és oberta.

S’hi poden inscriure alumnes de totes les escoles.

Si voleu més informació, cliqueu abit.ly/MXEvu1