Un Carnaval amb molta inventiva

Dijous i divendres vam celebrar una nova edició del festival de Carnaval, en el qual els alumnes des de la Llar d’Infants fins a 6è de Primària, i alguns teloners d’ESO, van actuar al gimnàs de l’escola davant dels seus familiars. Ho van fer curs per curs amb les disfresses ells mateixos havien elaborat dies abans, amb l’ajuda dels seus professors.

Cada curs comparteix la mateixa disfressa, que respon a la temàtica del projecte interdisciplinari i que aquest any són els INVENTS, i assaja amb la professora d’Educació Física a Primària i amb les mestres d’Infantil una coreografia divertida i dissenyada perquè els alumnes vagin canviant de lloc a l’escenari de manera que en algun moment ballin a primera fila i, per tant, els seus familiars els puguin veure, fotografiar o gravar bé.

Dijous van actuar els alumnes de Primària, que van anar apareixent darrera del taló provocant fortes exclamacions de l’auditori, sorprès per les divertides i colorides disfresses que duien. Els de PR01 anaven de llapis i maquinetes, els de PR02 de Chupa Chups, els de PR03 de rellotges, els de PR04 de bombetes, PR05 de telèfons i els de PR06 retien homenatge als autors de tots aquests i altres grans invents de la Història: els científics i inventors.

A l’endemà, els llapissos de colors de la Llar d’Infants, les fregones de P3, els Chupa Chups de P4 i els científics de P5 van tornar a causa sensació. Aquest any fins i tot els més petits van ballar més que l’any passat, davant d’un públic totalment entregat… fins al punt que hi havia gent que va fer més de 4 hores de cua al carrer per agafar els millors seients. Un cop es van obrir les portes, el director Jordi Casas els va anar rebent i distribuint per ordre d’arribada, mentre la Lídia i l’Encarni els oferien cafè i coca feta per elles i de llardons.