Un ‘Concert de Nadal’ original, divertit i amb un final pletòric

Aquest any el ‘Concert de Nadal de primària’, tot i que també hi intervenen alumnes de 1r i 2n de l’ESO a qui els agrada seguir celebrant el Nadal d’aquesta manera, ha tingut entitat pròpia. S’ha celebrat una setmana abans d’acabar les classes i així ha gaudit de més protagonisme. Però aquesta no ha estat l’única novetat, ja que  enguany el concert ha adquirit un to d’espectacle dinàmic, molt basat en la diversió dels alumnes i del públic. 

Per assolir aquest objectiu d’entreteniment ha estat clau la recerca que ha fet el Manolo Benítez, el professor de Música, per trobar Nadales originals i sorprenents, més enllà de les ja conegudes. I el seu esforç ha valgut la pena, ja que el repertori de ritmes i lletres noves ha estat una motivació extra per als alumnes, i una gran sorpresa per a tots. A més, el to de les melodies era tan alegre que s’han pogut acompanyar de coreografies més actuades i modernes. 

Com sempre, un grup d’alumnes d’ESO ha ajudat a omplir els espais entre actuacions -durant els quals els de primària han de preparar-se-, a partir de curtes aparicions teatralitzades o peces musicals col·lectives, com va ser el cas d’aquest divendres amb una peça de ballet plena d’harmonia i bellesa.

El concert va acabar de forma pletòrica amb el ball final, on gràcies a un gran treball col·lectiu es va aconseguir sincronitzar tots els alumnes i els professors, que un cop més van demostrar la seva implicació i alegria. I és que, darrera d’una aparent llibertat de moviment i perquè tot flueixi com va fluir, hi ha un treball ben coordinat i una assumpció per part de cada alumne de la seva responsabilitat dins del grup.