Un matí al Casal d’Estiu

Aquesta setmana hem acompanyat els nens i nenes del Casal d’Estiu al Club Esportiu Laietà, on van els dimats i dijous al matí a fer esport, jugar i refrescar-se… A les 9.30 del matí, l’autocar els recull davant de l’escola i els condueix fins a Les Corts, on està aquest centre esportiu ple de camps de joc, pistes i una gran piscina, envoltat d’arbres i natura.

En arribar al club, es distribueixen per grups, grans i petits. Mentre uns practiquen algun esport o joc, la resta es banya a la piscina i sempre tenen una estona per al joc lliure. Tot això ho fan guiats per monitors, vigilats per socorristes i acompanyats per les professores de l’escola, algunes de les quals són les teachers… que només els parlen en anglès per continuar la tasca d’immersió lingüística que fan durant tot el curs.

A les fotografies veureu com els grans juguen amb el monitor del centre a “caçar conills”, que consisteix a intentar tocar amb la pilota un company, que a partir d’aleshores queda a terra fins que la persona que l’ha caçat és caçada i pot tornar a jugar.

També veureu com els més petits escolten el conte que els explica el monitor, dins el poliesportiu on estan més frescos, i els fa jugar a “la rana” fent-los córrer i intentar passar la ratlla sense ser “pillats”.

A la piscina, pilotes, “xurros”, i jocs amb els companys i les mestres… I, després de tot, encara els queda una estona més per jugar al parc infantil, amb els gronxadors i els tobogans… En conjunt, uns matins molt agradables, divertits i frescos per a tots que, a més, donen l’oportunitat de fer nous amics ja que el Casal està obert a alumnes d’altres escoles.