Un matí al Casal d’estiu

Ja portem gairebé dues setmanes de Casal d’estiu i ens ho estem passant súper bé amb la gran quantitat de coses que estem fent i que, a més de divertir-nos, fan que aquests dies tots estiguem arribant a casa contents… i planxats.

Avui, per exemple, hem anat al club Laietà a fer esport, jugar i banyar-nos a la piscina. Hi anem els dimarts i els dijous i hi tenim reservada una part de les instal·lacions exclusivament per a nosaltres. Això ens permet combinar una hora de joc a l’aigua amb una altra hora d’esport, que aquesta setmana ha estat dedicada al futbol i la setmana que ve, al bàsquet.

Els més petits gaudeixen corrent i jugant al poliesportiu amb tota mena de material com  pilotes, anelles, cistelles, cordes, cintes… i amb els monitors del centre, que els proposen i ensenyen una gran quantitat de jocs nous i originals.

A la piscina, els alumes es banyen acompanyats de les professores de l’escola que, a més de vigilar-los, juguen i, de vegades, els animen a fer competicions entre ells… i contra elles, també. A més, hi ha una estona de joc lliure o descans a la zona de gespa abans de tornar a l’escola, on els espera el dinar i més activitats com les coreografies, el playtime en anglès, els jocs de les pel·lícules, les cançons, etc.

De tot això us seguirem informant des d’aquest blog. Avui volem compartir unes quantes fotos del que ha estat la jornada d’aquest matí. Hi veureu els alumnes d’Infantil, els de l’English Campus i els que segueixen el programa de reforç “Posa’t al dia”, amb les seves professores i les teachers.

Recordeu que el Casal d’estiu de l’escola es farà fins al 27 de juliol i que hi ha la possibilitat d’inscriure’s per setmanes.

Està obert a nens de totes les escoles.

Si voleu més informació, cliqueu a: http://bit.ly/NCMyYO