Un matí de Casal al club esportiu

Aquest dimarts els alumnes del Casal d’Estiu han gaudit d’un dia de sol i molta llum, després de la pluja del dilluns. Ben puntuals, a les 09.30 del matí, han pujat a l’autocar que els esperava davant de l’escola. “Fasten your seatbelts” els deia la teacher abans d’arrancar… i ells obeïen ràpidament, ja que saben que hi ha coses com aquesta o posar-se la crema protectora que no poden saltar-se…

En arribar al Club esportiu Laietà, al barri de Les Corts, es van dividir en dos grups. Els alumnes de Parvulari van anar directament a la piscina. Allà van demanar als monitors del club els “xurros” i les bombolles que porten cada un. Tot i que saben nadar perquè durant el curs han fet classes de natació al Holmes Place, els agafen com a suport, ja que a diferència de les classes, ara a l’estiu es tracta només d’esbarjo, de passar-ho bé més que preocupar-se de fer-ho bé.

Les professores de l’escola i els monitors del centre vigilaven tota l’hora de bany, que realment els encanta a tots. Riuen i juguen, suren, es mouen, piquen de peus, s’agafen a les professores, es fan bromes entre ells… I després, assecar-se al sol, i recuperar forces amb un bon esmorzar.

Mentrestant, a la pista de pàdel, els alumnes de Primària estan fent activitats amb la pilota dirigits per l’Albert, el monitor que ja tenien l’any passat i que la majoria coneix. Ens agrada perquè ell fuig d’esports més populars com el futbol, i més aquest estiu que ja n’estan veient molt amb el Mundial, i opta per proposar-los jocs amb què treballin la coordinació, la punteria, l’agilitat… Ell diu que li agrada molt el nostre grup perquè hi ha alumnes des de 1r fins a 6è i això li permet triar activitats que fomentin el respecte entre companys, l’empatia i la convivència.