perez iborra heras

Una classe pràctica de TV

perez iborra herasEl presentador de Televisió de Catalunya, Marc de las Heras, ha vingut a l’escola a impartir una classe als alumnes de 2n d’ESO, que estan estudiant “La Tele” en l’assignatura “Els Mèdia”.

El qui també és el director del programa GR del Canal 33, es va convertir en una cara coneguda amb l’emissió de la primera temporada, en la que va recórrer el Camí de Sant Jaume, és a dir, el tram del Camí de Santiago en territori català. Ara s’està emetent la segona temporada, on el Marc descobreix als espectadors tots els racons dels Pirineus.

A més de les anècdotes del rodatge, els alumnes els ha interessat l’experiència de com es fa un programa de tele. Ara saben que el productor és qui porta els diners, que el guió s’acaba de tancar a la sala de muntatge, que el realitzador és qui dirigeix els càmeres, que es necessiten hores de gravació per muntar només uns minuts de programa, que l’últim que es fa és posar la veu en off, etc.

Després de respondre les preguntes dels alumnes, el Marc els va animar a fer excursions per Catalunya, ja que tenim la sort de tenir llocs preciosos i interessants molt a prop de casa.

Si voleu saber més del programa GR o veure algun capítol, cliqueu a http://blogs.tv3.cat/granrecorregut