Unes convivències de circ!

A mig matí els Pingüins, les Tortugues i els Elefants han arribat a La Llobeta, una masia modernista totalment reformada i equipada com a casa de colònies, a Aiguafreda. Després d’esmorzar, els monitors ja els han explicat les normes i els “crits de guerra”, com “uixa, uixa, maduixa” que en el seu llenguatge vol dir que tots els nens i nenes havien de reunir-se el més ràpid possible. 

Tot seguit han començat els Racons del Circ, que els ha portat per diferents espais com un trapezi o un petit circuït amb tirolina, per la qual cosa els han equipat amb un arnès infantil i totes les mesures de seguretat. També han fet jocs per guanyar més equilibri i una estona lliure al sorral. Això ha fet que en acabar l’estona de jugar passessin tots per la dutxa per fer la higiene i posar-se ben guapos per al Sopar de Gala. 

En arribar al menjador s’han trobat la sorpresa que l’aigua era de diferents colors i els cambrers que els servien el sopar eren tots pallassos que els feien bromes… El menjar no els podia agradar més: pollastre arrebossat amb patates fregides i embotit de la comarca. 

Ara els han repartit uns tickets per anar amb les llanternes fins a les grades del circ per veure l’espectacle de la Noa, una hipopòtama que els han assegurat que viu en aquesta casa de colònies. Aquesta serà, doncs, la darrera emoció d’un dia ple de sorpreses, jocs i diversió… que les professores que els acompanyen qualifiquen d’esplèndid i d’immillorable la bona actitud de tots.